Once Upon a Deadpool trailer is vrijgegeven

  De trailer voor de film Once Upon a Deadpool is te bewonderen. Once Upon a Deadpool wordt eigenlijk de kindvriendelijke versie van Deadpool 2. Dit wil Fox al sinds 2006, maar Ryan Reynolds (Deadpool) heeft steeds nee gezegd. Dit keer zei hij voor één keer ja, maar onder twee voorwaarden.

  Acteur Ryan Reynolds, die de bekende Deadpool speelt, heeft twee voorwaarden gesteld. Ten eerste moet een groot deel van de opbrengst naar een goed doel gaan. Dit gaat ook gebeuren! Elke keer dat er een ticket wordt gekocht gaat er 1 dollar naar Fudge Cancer (beter bekend als Fuck Cancer). Ten tweede, wilde hij acteur Fred Savage in de film ontvoeren.

  Acteur Fred Savage was als kleine jongen te zien in The Princess Bride (1987). In Once Upon a Deadpool zal Fred Savage te zien zijn als de volwassen versie van zijn personage uit The Princess Bride.

  De remake van Deadpool 2 is zo gemaakt dat er geen scheldwoorden of veel bloed in voorkomt. Daarom is het geschikter voor kinderen vanaf 12 jaar. Heb je Deadpool 2 nog niet gezien? In onze Deadpool 2 review lees je waarom de film genoeg humor heeft met een duister randje.

  Once Upon a Deadpool trailer en poster op Twitter

  Enkele weken geleden deelde Ryan Renolds op Twitter een poster van Once Upon a Deadpool. De film zal na 1 januari 2019 te zien zijn in de bioscoop.

  Ryan Reynolds is ook te zien in een andere trailer die laatst uitkwam. Alhoewel we zien Ryan niet, maar horen hem wel als detective Pikachu in de film Pokémon Detective Pikachu. Detective Pikachu zal vanaf 11 mei 2019 te zien zijn in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.