Old school Runescape vier jaar oud en viert dit op grootse wijze

  Nu Old School Runescape vier jaar oud is, wordt dit groots gevierd. Zo zijn er verschillende in-game festiviteiten, extra world servers en een groot e-Sportstoernooi.

  Voor alle Old School Runescape-spelers staat er heel veel op de verjaardagsagendag, want Old School Runescape is vier jaar oud.

  Old School Runescape vier jaar oud

  Old School Runescape werd in februari 2013 opgericht om spelers het nostalgische gevoel van de 2007-gameplay van Runescape te geven. Sindsdien wordt de retro-versie van Runescape nog door duizenden mensen gespeeld. Dagelijks komen er spelers bij.

  Vandaag opent voor alle spelers een in-game event. Je kunt grappen uithalen met Runescape personages als Party Pete en King Roald. Ook worden er in-game cadeaus uitgedeeld.

  Nu Old School Runescape vier jaar oud is komt er ook een groot e-sportevenement. In dit tournament spelen spelers een brute survival game mode tegen elkaar. Dit jaar wordt Deadman Invitational 5 georganiseerd waarmee een prijzenpot van 10,000 dollar kan worden gewonnen. Op 25 maart vindt de finale van Deadman Invitational 5 plaats in Leicester.

  Ook worden er nu Old School Runescape vier jaar oud is nieuwe worldservers geopend. Hierdoor is er ruimte voor tienduizenden nieuwe Runescape-spelers. Mathew Kemp, producer Old School RuneScape, bedankt hiervoor de vele duizenden gebruikers.

  “We zouden hier niet zijn zonder alle support van onze groeiende community en we openen graag 12 nieuwe servers om plaats te maken voor iedereen. Old School’s groeiende player base en haar impact in de competitive sector laat zien hoe ver de game de afgelopen tien jaar is gekomen. Maar hoe ver dat ook is, Old School zal altijd als in 2007 blijven voor ons.”

  Runescape werd op 4 januari 2001 door Jagex Ltd gelanceerd. Het spel is zowel in PayToPlay als FreeToPlay beschikbaar. Runescapes eerste versie DeviousMUD werd echter al ontwikkeld in 1998. Door de jaren heen zijn er verschillende versies verschenen.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.