Officiële Mission Impossible 6 naam aangekondigd

  De officiële Mission Impossible 6 naam is bekendgemaakt. Tom Cruise heeft de naam via sociale media uit de doeken gedaan.

  Speciaal voor de nieuwe Mission Impossible film heeft Tom Cruise een nieuw Instagram account aangemaakt. In zijn eerste foto is de nieuwe naam voor de film te zien: Mission Impossible Fallout. Kort na de onthulling van de naam van de film, heeft Tom Cruise ook een foto geplaatst uit de film. Hierop is de acteur te zien die half uit een vliegende helikopter hangt.

  Mission Impossible 6 naam bekendgemaakt door Tom Cruise

  Volgens Christopher McQuarrie, regisseur van Mission Impossible Fallout, heeft de titel van de film meerder betekenissen.

  “Er dreigt een nucleair terrorisme boven de film, dit is de letterlijke dreiging. Er is het idee dat wat er in de film gebeurt, het eindresultaat is van keuzes die Ethan Hunt in zijn leven heeft gemaakt. Het is het verleden van Ethan dat terugkomt om hem te achtervolgen. Het zijn de gevolgen van al zijn goede bedoelingen.”

  Twee jaar geleden werd bekendgemaakt dat de film op 27 juli 2018 te zien zal zijn, maar deze datum is opgeschoven naar 2 augustus. Mission Impossible Fallout is dan te zien in bioscopen in 3D en IMAX 3D. Mocht je je geheugen even willen opfrissen, lees dan onze Mission Impossible 5 review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.