Officiële Android N naam binnen enkele weken bekend

  Google heeft via Twitter laten weten dat er niet meer gestemd kan worden op de volgende officiële Android N naam. Het bedrijf zegt daarnaast dat de gekozen naam binnen enkele weken aangekondigd zal worden.

  De officiële Android N naam laat al enige weken op zich wachten. Normaal gesproken, maakt het bedrijf direct met de officiële aankondiging van haar nieuwe besturingssysteem ook de naam van de nieuwe versie bekend. Op dit moment is ook nog niet helemaal duidelijk wat het serienummer van Android zal gaan worden.

  Omdat Android N geen drastische veranderingen met zich meebrengt, wordt verwacht dat het nieuwe Android N serienummer waarschijnlijk 6.1 of 6.2 gaat worden. Dit gebeurde namelijk eerder ook al met Android Jellybean en Android Kitkat, respectievelijk 4.1 tot en met 4.3 en 4.4.

  De stemmen worden geteld voor de nieuwe officiële Android N naam

  Er is volop gestemd op de nieuwe officiële Android N naam voor het besturingssysteem en vooral Nutella en Nougat zijn populaire keuzes. Wat de officiële naam daadwerkelijk gaat worden, is op dit moment dus nog niet duidelijk, maar zal over een aantal weken bekendgemaakt worden.

  Overigens wordt er regelmatig gespeculeerd over een nieuwe Android naam. Dit gebeurde bijvoorbeeld ook bij Android Kitkat, dat eerst als Android Keylime pie door het leven ging. Wat de officiële naam ook gaat worden, de nieuwe versie van Android wordt waarschijnlijk officieel uitgerold aan het einde van de zomer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.