Oculus Touch release uitgesteld tot eind 2016

  Oculus heeft deze week aangekondigd dat de Oculus Touch release uitgesteld is. De bijhorende controllers van de Oculus Rift komen niet meer in de eerste helft van 2016 uit, maar worden pas in de tweede helft gelanceerd.

  Oculus heeft aangegeven meer tijd nodig te hebben voor de ontwikkeling van de Oculus Touch. Volgens het bedrijf wordt de Touch in de tweede helft van 2016 verscheept. De pre-orders beginnen zoals eerder aangegeven nog steeds enkele maanden voor de officiële lancering.

  Oculus Touch release volgt in tweede helft van 2016

  De Touch krijgt qua hardware nog enkele verbeteringen. Zo zijn er verbeteringen gemaakt in de ergonomische aspecten en probeert het bedrijf de Touch ook comfortabeler te maken. Een andere belangrijke verbetering is de herkenning van de positie van je hand op de controller. Oculus heeft ook aangegeven de productie eenheid te vergroten voor de pre-orders.

  Een precieze releasedatum voor de Touch is nog niet bekend. Oculus heeft wel bekendgemaakt dat de Oculus Rift release nog steeds staat op het eerste kwartaal van 2016. De pre-orders voor deze virtual reality headset beginnen binnenkort al.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.