Oculus Rift release bekendmaking misschien tijdens Game Awards 2015

  Tijdens The Game Awards 2015 zal Oculus met een speciale aankondiging komen. Dit werd bekendgemaakt in een nieuwe trailer voor het evenement. Er wordt gespeculeerd dat deze aankondiging wel eens de Oculus Rift release zou kunnen zijn.

  Geoff Keighley, host van The Game Awards, bevestigde dat Palmer Luckey, oprichter van Oculus aanwezig zal zijn om een aankondiging te doen. Er gaan geruchten dat deze aankondiging wel eens over de release van de Oculus Rift kan gaan.

  Oculus Rift release ergens in begin 2016

  De virtual realitybril Oculus Rift wordt verwacht uit te komen in het eerste kwartaal van 2016, aangezien pre-orders eind dit jaar van start gaan. Het is dus mogelijk dat we tijdens deze speciale aankondiging meer te weten komen over de definitieve specs, prijs en releasedatum.

  Bij XGN houden we ook een eigen Game Awards evenement. Vanaf morgen kan je stemmen op je favoriete games van het jaar. Door dit te doen maak je bovendien kans op vette prijzen! Bekijk nog eens de nominaties en de wildcard nominaties en vergeet niet te stemmen vanaf morgen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.