Oculus Rift prijs bekendgemaakt door Palmer Luckey

  Na lang lopen peinzen en wachten is nu dan de Oculus Rift prijs bekendgemaakt. Eerder deze week liet Oculus al weten dat de pre-order van de VR bril van start gingen, maar een prijs ontbrak nog. Nu is dan bekend dat je zo'n headset al in huis haalt voor 699 euro.

  Oculus had deze week al bekendgemaakt dat de pre-order vandaag om 8 uur in Amerika van start zou gaan, wat dus 5 uur 's middags is in Nederland. Je krijgt behalve de Oculus Rift ook bij aanschaf twee gratis games: Lucky’s Tale en EVE: Valkyrie en wordt er een controller gratis meegeleverd.

  Later gaf het bedrijf nog aan dat men bij aanschaf pas hoefte te betalen wanneer het apparaat werd opgestuurd. Dit werd gemeld via een Twitter bericht van Palmer Luckey, de oprichter van Oculus. De Oculus Rift prijs ontbrak echter nog steeds, maar is zojuist met ingang van de pre-orders dan ook bekendgemaakt.

  Oculus Rift prijs is bekend - VR bril kost 699 euro

  Je betaalt in Nederland 699 euro voor de Oculus Rift, waar je dus gratis games en een controller bij krijgt. Naar verwachting duurt het drie maanden tot je de VR bril in huis hebt. Volgens eerdere berichten laten de Oculus Touch controller echter nog even op zich wachten. Oculus heeft wel meegedeeld dat je automatisch op de lijst van de controllers wordt gezet zodra je deze pre-ordert.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.