Oculus Rift games - meer dan 100 games in de loop van het jaar

  In een recente AMA van Palmer Luckey, de oprichter van Oculus, werd gevraagd hoeveel Oculus Rift games er uitkomen in de loop van het jaar. Luckey zegt in de AMA dat er rond de 100 games compatibel worden met de VR-bril.

  Aan het begin van de week werd bekend dat bij de pre-order van de Oculus Rift twee games werden toegevoegd. Dit zijn EVE: Valkyrie en Lucky's Tale. Luckey maakt duidelijk dat het dit jaar niet bij deze twee titels blijft. Er worden minstens 100 titels verwacht uit meer dan 20 Oculus Rift studios.

  Oculus Rift games - ophef over de prijs

  Je kan sinds gisteren een pre-order plaatsen voor de Oculus Rift. De prijs werd gisteren ook officieel bekendgemaakt: de VR-bril kost zo'n 599 dollar en 699 euro. Palmer Luckey meldde voor de officiële prijsonthulling altijd dat de Rift rond de 350 dollar zou gaan kosten. Dit betekent dat de aanvankelijke vraagprijs bijna verdubbeld is.

  De hoge prijs zorgde voor een hoop ophef. Veel mensen laten weten dat de prijs toch wel echt aan de hoge kant ligt, zeker omdat men uitging van een prijs van ongeveer 350 dollar. Luckey meldde op Reddit dat hij de marketing in dat opzicht niet slim heeft aangepakt. Wel wil hij meegeven dat voor de prijs je een hoop goeds in huis haalt, waaronder dus veel Oculus Rift games.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.