Oculus Rift bestellingen voorlopig nog niet binnen

  De Virtual Reality markt heeft last van vertragingen. Eerder al bleken veel van de pre-orders van de HTC Vive vertraging opgelopen te hebben, maar nu moet ook de Oculus Rift eraan geloven. De Oculus Rift bestellingen zullen pas in de mei of juni verzonden worden.

  Vanaf januari was de Oculus VR-headset te pre-orderen, waarbij een de oorspronkelijke release gepland stond voor de maand maart. Een aantal Oculus Rift-brillen zijn in deze periode ook geleverd, maar een overgroot deel van de bestellingen heeft een vertraging van minstens twee maanden opgelopen. De Rift staat nu gepland tussen 23 mei en 23 juni, afhankelijk van de tijd waarop je de hardware hebt aangeschaft.

  Oculus Rift bestellingen mogelijk te annuleren

  Het bedrijf zegt te weinig componenten te hebben om aan de vraag naar de Virtual Reality-bril te voldoen. Oculus heeft klanten de optie gegeven om de pre-order te annuleren, waardoor het mogelijk is om de besteden kosten terug te krijgen. Voor de vertraagde leveringen die wel doorgaan, heeft Oculus gesteld de verzendkosten op zich te nemen. Nieuwe bestellingen van de Oculus Rift zullen pas vanaf augustus geleverd worden, bijna een half jaar na de release.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.