Octopath Traveler trailer onthult twee nieuwe karakters

  Er is een nieuwe Octopath Traveler trailer uitgebracht door Nintendo. De trailer van de aankomende role-playing game toont onder andere twee nieuwe karakters.

  De nieuwe trailer voor de game van Square Enix laat naast twee van de acht karakters ook meerdere details van het spel zien. Octopath Traveler is vanaf 13 juli 2018 beschikbaar, exclusief voor de Nintendo Switch. In Octopath Traveler speel je als een van de acht unieke hoofdrolspelers in een fantasiewereld. Als speler kun jij ontzettend veel keuzes maken, geheel naar je eigen manier van spelen.

  Octopath Traveler trailer bevat blik op twee karakters

  Via de trailer voor Octopath Traveler kunnen we een blik werpen op twee van de acht beschikbare hoofdrolspelers, genaamd H'aanit en Therion. H'aanit is een jager die diep in het bos eenzaam in een dorpje woont. Zij is een zoektocht gestart naar haar mentor. Therion daarentegen is een dief, wiens verleden een compleet mysterie is.

  De demo van het spel is al een tijd beschikbaar in de Nintendo eShop. Octopath Traveler is één van de vele Square Enix games voor de Switch. Vorig jaar gaf Yosuke Matsuda, CEO van Square Enix, aan dat er veel games naar de Switch zouden komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.