Octopath Traveler op PC - vanaf 7 juni beschikbaar

  Octopath Traveler heeft gedurende het afgelopen jaar het nodige succes beleefd op Nintendo Switch, maar binnenkort is de RPG-hit van Square Enix is niet langer Switch-exclusief. Op 7 juni zal de PC versie van Octopath Traveler op Steam beschikbaar worden.

  Square Enix

  Vorig jaar kwam Octopath Traveler al uit op Nintendo Switch. Daar is de game nu bijna een jaar exclusief verkrijgbaar geweest. Vandaag kondigt Square Enix officieel aan dat Octopath Traveler naar Steam komt, wat een einde maakt aan deze exclusiviteit. Binnenkort kunnen gamers die geen Switch-eigenaar zijn dus ook gaan genieten van Octopath Traveler.

  Wat is Octopath Traveler?

  Octopath Traveler is een RPG naar klassiek model, maar met een twist. Octopath Traveler laat je niet spelen als één hoofdpersonage met een party, maar als acht verschillende personages die elk hun eigen reden hebben om op reis te gaan. Ze beginnen dan ook allemaal in een ander deel van de wereld. Daarnaast heeft elk personage zijn of haar eigen vaardigheden binnen en buiten de gevechten in de game.

  Zal Octopath Traveler op PC anders zijn dan op Switch?

  Er is niks bekendgemaakt over verschillen tussen de PC en Switch versies van de game. Het lijkt er dan ook op dat je alleen de draagbaarheid van de game inlevert wanneer je voor de PC versie kiest. Net als op de Switch zijn er opties voor Engelse of Japanse audio. Wel lijkt het erop dat er nieuwe opties zijn voor de taal van de tekst, namelijk traditioneel en vereenvoudigd Chinees.

  Octopath Traveler zal vanaf 7 juni 2019 op PC beschikbaar zijn. Is deze game iets voor jou? Lees hier onze review van de Nintendo Switch versie van Octopath Traveler.

  Octopath Traveler

  Verkijgbaar vanaf 13 july 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.