Octopath Traveler kopen? De fysieke versie begint op te raken

  Octopath Traveler kopen wordt moeilijk als het om de fysieke versie gaat. De game begint online namelijk uitverkocht te raken. Zo hebben meerdere grote winkelketens de game niet meer als fysieke oplage.

  Square Enix heeft via Twitter excuses aangeboden over de lage oplage van de game die in Japan ook bijna nergens meer te vinden is. In Nederland zul je de winkels af moeten speuren om de game nog te bemachtigen. Online kun je de game bij Media Markt en Game Mania niet meer bestellen en ook bij bol.com is de eigen voorraad al op. Die laatste biedt de game alleen nog via een externe leverancier aan, waardoor de prijs iets hoger is.

  Je kunt Octopath Traveler kopen hier op de speciale bol.com pagina kopen. Wees er snel bij, voordat de fysieke exemplaren weg zijn.

  Bij Game Mania begint ook een schaarste te ontstaan als het om winkelvoorraad gaat, want bij bijna derig filialen is de game niet meer te koop. Bij de resterende winkels van Game Mania zijn er nog maar enkele fysieke exemplaren te koop. Bij Media Markt is het een ander verhaal, want bij het overgrote deel van de filialen is de game daar nog wel te vinden. De game is alleen niet via de webshop te bestellen.

  Octopath Traveler kopen als digitale versie

  Octopath Traveler kan natuurlijk altijd nog als digitale versie in de Nintendo eShop gekocht worden, want de game zal daar nooit uitverkocht raken. Natuurlijk krijg je er dan geen mooi hoesje bij of alle andere verzamelobjecten die je in de Collector's Edition kunt vinden. Deze is namelijk op aan het raken.

  Octopath Traveler is de nieuwe game van Square Enix die exclusief op de Nintendo Switch is uitgekomen. In onze Octopath Traveler review kun je lezen hoe we de game een 8.0 gaven. Dit vanwege de kleurrijke personages en de artstyle die oogstralend is.

  Octopath Traveler

  Verkijgbaar vanaf 13 july 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.