Observer gameplay en teaser trailer getoond

  Tijdens de PC Gaming show werd de eerste Observer gameplay getoond. De indie horror game werd ingeleid tijdens de show met een eerste teaser trailer.

  Rafal Basaj, PR Manager bij Blooper, de ontwikkelaar van de game, vertelde dat de grootste angsten die mensen hebben in de game een rol spelen. In deze cyberpunk universe wordt met je gedachten gespeeld, waarbij het angstzweet je uit zal breken. Tijdens de eerste teaser trailer en Observer gameplay werd nog niet veel duidelijk wat het doel is van het spel.

  Observer gameplay laat niet veel los over het einddoel

  Het achterliggende verhaal is dat jij een detective speelt en dat hacken een grote rol speelt in de game. Door deze hacks kan jij nieuwe informatie winnen, waarmee je dichter tot het uiteindelijk doel kunt komen. In de Observer gameplay zie je dat je jou door duistere gangetjes beweegt en in de gaten wordt gehouden door ogen die op muren verschijnen. Als je het nog eens rustig terug wilt kijken, dan kan dat via bovenstaande video.

  Observer wordt ontwikkeld door de indie game ontwikkelaars van het Bloober team. Wanneer de release van de game is, is nog niet bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.