Nvidia kondigt 65 inch gaming monitor met geïntegreerde Shield aan

  De CES is begonnen en de eerste grote aankondiging is al binnen. Nvidia heeft namelijk een 65 inch gaming monitor onthuld met een geïntegreerde Nvidia Shield.

  Nvidia

  In samenwerking met Acer, ASUS en HP komt het bedrijf, doorgaans bekend van de videokaarten, met 65 inch schermen, die uitgebracht gaan worden onder de naam Big Format Gaming Displays (BFGD).ââââââ De monitoren zijn qua grootte vergelijkbaar met een televisie, maar zijn qua specificaties high-end gaming schermen.

  Niet alle specs zijn bekend, maar de BFGD beschikken over een 120hz 4K paneel en bieden ondersteuning aan G-Sync HDR, wat moet zorgen voor een nog betere game ervaring. Doordat de Nvidia Shield, Nvidia's mediaspeler, standaard geïntegreerd is met de monitor, kun je direct gebruik maken van apps als YouTube, Netflix en Kodi.

  Nvidia gaming monitor van 65 inch komt in de zomer

  Een specifieke releasedatum voor de BFGD's is er nog niet, al moeten ze deze zomer verschijnen. In aanloop naar de release worden er meer specificaties en ook de prijs onthuld. Verwacht wordt dat deze tot in de duizenden euro's loopt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.