Nokia Android smartphones worden eind februari gepresenteerd

  Nokia gaat in 2017 met nieuwe Nokia Android smartphones komen en deze worden op 26 februari onthuld. Op die dag begint namelijk het Mobile World Congress en daar is Nokia ook aanwezig. Naar verwachting toont Nokia op 26 februari ook haar eerste Android vlaggenschip.

  Eigenlijk deed Nokia deze week geen goede zaken als het gaat om de smartphone-handel. Het bedrijf toonde namelijk de Nokia 6, maar uiteindelijk werd bekendgemaakt dat deze telefoon voorlopig alleen in China uit gaat komen.

  Dit viel niet goed bij de Nokia fans en vandaag heeft Nokia op Facebook bekendgemaakt dat ze op 26 februari, tijdens het Mobile World Congress, haar nieuwe Nokia Android smartphones gaat onthullen. Deze smartphones moeten de comeback van Nokia worden in de smartphone-industrie.

  Nokia Android smartphones ontwikkeld door HMD Global

  Zoals eerder al bekend was worden de Nokia Android smartphones ontwikkelt door het Finse bedrijf HMD Global. Dit bedrijf is een dochterbedrijf van Nokia en richt zich enkel en alleen op de nieuwe smartphones van Nokia. HMD Global bestaat uit eerdere medewerkers van Nokia, maar ook nieuwe talenten die voor vernieuwing moeten zorgen.

  Het bedrijf heeft nu dus bekendgemaakt dat we eind februari de eerste officiële beelden van de nieuwe Nokia Android smartphones krijgen getoond. Het is nog niet bekend wat voor telefoons HMD Global op 26 februari gaat tonen. Naar verwachting zal het onder andere gaan om het nieuwe Android vlaggenschip van Nokia. Welke andere telefoons worden getoond moeten we dus nog even afwachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.