Nog zeker vier Spider-Man films in het Marvel universum

  In Captain America Civil War voegde Spider-Man zich eindelijk toe aan het Marvel universum. Marvel geeft nu aan dat we Spidey nog zeker vier keer gaan zien in verschillende Spider-Man films.

  Kevin Feige, hoofd van Marvel Cinematic Universe, bevestigt dit nieuws tegenover The Hollywood Reporter. De vier films zijn inclusief de volgende Avengers film en zullen voor het einde van 2019 verschijnen. Spider-Man maakt eerst zijn opwachting in Spider-Man Homecoming die deze zomer al in de bioscoop draait. De films waarin Spidey nog voorkomt, zijn:

  Vier Spider-Man films in Marvel universum

  • Spider-Man Homecoming (juli 2017)
  • Avengers Infinity War (mei 2018)
  • Avengers 4 (mei 2019)
  • Spider-Man Homecoming sequel (juli 2019)

  Dit is hoever het plan gaat op dit moment, volgens Feige. Spidey kan nog in meer films verschijnen, maar voorlopig zijn er geen plannen daarvoor buiten deze vier films om. Spider-Man Homecoming is de eerste solofilm sinds de muurkruiper de overstap naar Marvel heeft gemaakt. In juli komen we erachter of Marvel een succesvollere film kan creëren voor Spider-man dan Sony, die voorheen Spidey onder controle had.

  Meer Spider-Man plannen

  Het Spider-Man universum is nog steeds toegankelijk voor Sony dankzij haar deal met Marvel, al is die laatste niet betrokken bij deze spin-off films. Voor de komende jaren heeft Sony dan ook plannen in dit universum. Een stand-alone film over Venom zal volgend jaar uitkomen. Recent kondigde Sony nog aan ook aan een spin-off rond Silver Sable en Black Cat te werken.

  Er is naast de films ook een Spider-Man game in de maak bij Insomniac Games, de maker van Ratchet & Clank. Deze game wordt in samenwerking met Marvel gemaakt en komt exclusief naar de PlayStation 4. Veel is er nog niet bekend over deze game, die afgelopen jaar werd aangekondigd tijdens de E3 show van Sony. Een eerste trailer van de game werd toen getoond.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.