Nog onbekende Mario Tennis Ultra Smash characters onthuld

  Eerder deze week werden al een aantal Mario Tennis Ultra Smash characters onthuld. Er waren nog een paar onbekende tennisers in de game die de gamer zou moeten vrijspelen. Na een vrijgegeven screenshot lijkt het erop dat ook die karakters nu bekend zijn.

  Mario Tennis Ultra Smash werd eerder dit jaar op E3 aangekondigd en is al het zevende deel van de Mario Tennis serie. Het spel heeft een aantal vernieuwingen waaronder de Mega Mushrooms. Deze gigantische paddestoelen kunnen willekeurig op de baan vallen en het spel beïnvloeden.

  In totaal 16 Mario Tennis Ultra Smash characters

  Het was al bekend dat gamers op de Mario Tennis banen hun slag kunnen slaan met Mario, Luigi, Bowser, Peach, Daisy, Yoshi, Donkey Kong, Wario, Waluigi, Toad, Rosalina en Boo. Er waren nog vier onbekende Mario Tennis Ultra Smash characters die je vrij kan spelen in het spel.

  screenshot van nieuwe Mario Tennis Ultra Smash characters

  Wanneer je goed kijkt naar het nieuwste screenshot van de game kun je de vrijspeelbare karakters snel achterhalen. Het lijkt erop dat Toadette, Bowser jr., Dry Bowser en Sprixie ook als Mario Tennis Ultra smash characters te spelen zijn.

  De Mario tennisgame komt op 20 november uit. Vanaf dan kunnen gamers met de zestien iconische Mario karakters aan de gang op de tennisbaan. In de XGN preview van Mario Tennis Ultra Smash wordt duidelijk dat het een goede editie van de tennisgame is.

  Mario Tennis: Ultra Smash

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.