Nog 1 jaar lang gratis Dying Light DLC

  Het is bekendgemaakt dat we nog 1 jaar lang gratis Dying Light DLC kunnen verwachten. De horrorgame Dying Light kwam in 2015 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. We zetten alle details op een rijtje.

  Dying Light kwam in 2015 uit met positieve recensies. In onze Dying Light review lees je waarom we de game aanraden. We zijn vooral te spreken over de co-op modus, de angstaanjagende 'Nightmares' en de graphics.

  Dying Light is een first-person zombie survival game. Je stapt in de schoenen van Crane en baant een weg door de open wereld van Harran. Dankzij de parcours skills kun je op de gekste plekken komen, om zo zombies te vermijden. Nadat je de proloog hebt gespeeld is het mogelijk om maximaal drie vrienden uit te nodigen om samen zombies neer te halen.

  Details over de gratis Dying Light DLC

  Ontwikkelaar Techland beweert dat er meer dan 500.000 spelers elke week aan de slag gaan met Dying Light. Techland is erop uit om de fans die nog steeds de game spelen te belonen, dit doen ze in de vorm van nog één jaar volledig gratis DLC.

  Pawel Marchewka, CEO van Techland, zei het volgende over de gratis DLC:

  "Er gaat geen dag voorbij dat er geen vraag is over nieuwe wapens outfits of quests. Dankzij het enthousiasme van de fans kunnen we niet langer stil zijn. Daarom kondig ik nog één jaar volledige ondersteuning aan voor Dying Light. Originele content is in de maak. Fans kunnen nieuwe vijanden verwachten, nieuwe gameplay technieken en nieuwe locaties ontdekken."

  Zoals je kunt lezen beloven de ontwikkelaars niet alleen nieuwe vijanden, maar ook compleet nieuwe locaties. Op deze manier willen ze dat spelers blijven terugkomen om Dying Light te spelen. Alle DLC zal verspreid worden uitgegeven, een exacte release voor de eerste DLC is nog niet bekend.

  Alle DLC zal volledig gratis zijn voor alle spelers op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.