No Man's Sky Xbox One release mogelijk gelekt

  Het is mogelijk dat de No Man's Sky Xbox One release is gelekt. De Italiaanse Amazon website had een datum bij de game neergezet, maar dit is ondertussen alweer verwijderd. Volgens dit gerucht moet No Man's Sky voor Xbox One vanaf 29 juni beschikbaar zijn.

  Eerder werd bekendgemaakt dat er een Xbox One versie van No Man's Sky in de maak is. De game viel enorm in de smaak en kreeg een sterke 9.0 in onze review. Een prachtig vormgegeven wereld en de hoeveelheid features werden benoemd als hoogtepunten.

  De prachtige wereld van No Man's Sky zal binnenkort ook speelbaar zijn voor Xbox One. Deze versie van de game zal onder andere 4K en HDR ondersteuning bevatten. Een concrete releasedatum is nooit onthuld, maar dankzij dit foutje van Amazon Italië is er een mogelijkheid dat de game op 29 juni verschijnt.

  No Man's Sky Xbox One releasedatum nog niet zeker

  Uiteraard is deze datum, 29 juni, simpelweg een gerucht. Er is nog geen bevestiging van ontwikkelaar Hello Games wanneer de Xbox One versie precies uitkomt. Wel is het zeker dat No Man's Sky voor Xbox One ergens in de zomer van 2018 moet uitkomen.

  No Man's Sky is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en PC. De Xbox One versie van de game verschijnt dit jaar.

  No Man's Sky

  Verkijgbaar vanaf 10 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.