No Mans Sky multiplayer update releasedatum bekend

  De No Mans Sky multiplayer update heeft een releasedatum gekregen. De update lanceert wereldwijd in juli. Het maakt daarmee de belofte van de makers jaren na de release waar.

  Hallo Games

  De No Mans Sky update kreeg een releasedatum tijdens de Inside Xbox stream. De update komt op 24 juli uit, zo kondigde mede-oprichter van Hello Games Sean Murray aan. Hello Games is de ontwikkelaar achter No Mans Sky.

  De nieuwe No Mans Sky update wordt de "Next"-update genoemd en wordt door Murray beschreven als de vervulde potentie van wat iedereen al tijden hoopte te zien. Tijdens de livestream grapte Murray ook nog over dat hij liever games maakt, dan dat hij erover praat. Hiermee doelt hij op de promotie die aan het spel vooraf ging, waardoor de verwachtingen voor het spel gigantisch waren.

  Op het moment is er ook al enige vorm van multiplayer aanwezig in No Mans Sky, maar die ontstaat voornamelijk door toeval. Door de nieuwe update zullen er veel meer mogelijkheden zijn om samen te spelen met anderen. Na de update hebben spelers de mogelijkheid om in groepen de ruimte te ontdekken.

  No Mans Sky multiplayer in volgende update

  De No Mans Sky multiplayer update is de eerstvolgende grote update. Inmiddels zijn er al een aantal grote uitbreidingen geweest die de game flink op de schop heeft gegooid. Zo zorgde de Foundation update voor een nieuwe basis voor de game. Hierop konden de makers vervolgens verder bouwen en hiermee werden een aantal gebruik gemakken toegevoegd.

  Een andere update voegde het snel reizen toe en heette de Atlas Rises update. Met deze update werden een aantal mysterieuze portals geactiveerd in de game. No Man's Sky kwam in 2016 uit voor de PC en PlayStation 4. Het spel biedt spelers de mogelijkheid om in een gigantisch universum op ontdekkingsreis te gaan.

  No Man's Sky

  Verkijgbaar vanaf 10 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.