No Man's Sky Beyond update voegt virtual reality aan de game toe

  Sinds vandaag is de No Man's Sky Beyond update beschikbaar. Hierdoor is de game speelbaar in virtual reality. Ook zijn de online mogelijkheden van No Man's Sky uitgebreid. De update is gratis beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  No Man's Sky Beyond is de grootste update van de game tot nu toe en met de update viert ontwikkelaar Hello Games alweer de derde verjaardag van het spel. De update bevat een erg gewilde feature onder spelers, namelijk VR-ondersteuning. Vanaf nu kun je op een makkelijke manier de switch maken naar VR.

  Wat is er nog meer nieuw in de No Man's Sky Beyond update?

  De update bevat verder nieuwe verhaallijnen en introduceert een verbeterde introductie voor spelers, die net het universum komen ontdekken. Daarnaast krijg je tijdens missies meer hulp in de vorm van betere aanwijzingen over je doelen in het spel. Het bouwsysteem is ook op de schop gegaan en dat moet nu makkelijker zijn voor de gamers door de toevoeging van technology trees en een verbeterde map.

  Verder is bij de gameplay ook het nodige aangepast. Zo zijn de controls voor het vliegen verbeterd en ook bij het minen zal je de nodige aanpassingen merken. Dit moet ervoor zorgen dat het makkelijker wordt om langer en effectiever te kunnen minen.

  En ook de multiplayer sessies zijn op de schop gegaan in de update. Zo kunnen er nu 8 spelers tegelijkertijd op de consoles het universum verkennen. Op de PC is dit aantal iets hoger: daar kunnen 32 ontdekkingsreizigers de wereld onveilig maken.

  In de uitgebreide patch notes op de website van No Man's Sky kun je alle overige toevoegingen in de update, zoals nieuwe wezens, NPC's en kookrecepten rustig teruglezen. Let wel op, want het is een flinke lap tekst.

  No Man's Sky is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk de trailer van No Man's Sky Beyond bovenaan de pagina!

  No Man's Sky

  Verkijgbaar vanaf 10 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.