NK Smartphone Swipen gewonnen door zestienjarige

  Waar Lucky Luke sneller schiet dan zijn schaduw, zijn er ook jongeren nog sneller kun swipen dan hun schaduw. Maar sneller swipen dan de zestienjarige Christia Sercan, dat is onwaarschijnlijk, want hij won afgelopen weekend het NK Smartphone Swipen!

  Wie Koreaanse topspelers een potje Dota 2 op een sessie Black Desert Online ziet spelen, weet dat hun vingers vliegensvlug over een toetsenbord kunnen knallen. Maar dat wij Nederlanders ook behoorlijk behendig kunnen zijn, dat was de uitdaging bij het Nederlands Kampioenschap swipen.

  Veel animo voor NK Smartphone Swipen

  Geen games maar een speciale app waarin enkel, je raadt het al, kon worden geswiped, was de basis van het NK. Met een groot aantal aanmeldingen was het vervolgens schuiven geblazen, waarna slechts een viertal bloedsnelle swipers overbleef.

  Wie binnen een minuut het vaakst wist te swipen, won niet alleen de titel van Nederlands Kampioen Smartphone Swipen, maar ook een gloednieuwe telefoon: de ASUS ZenFone 4. Een prima telefoon met bizar goede camera, zoals bleek in onze review van het ASUS toestel.

  Of er volgend jaar weer een NK Swipen wordt gehouden, is nog niet bekend. Maar aangezien de organisatie spreekt van een groot succes en het aantal aanmeldingen hoog lag, is de kans wel groot. Dus begin maar vast met oefenen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.