NK Smartphone Swipen aangekondigd door Pabbl

  Er komt een heus NK Smartphone Swipen. Dit op initiatief van Pabbl, bekend van de gelijknamige app. Kroon jij je tot kampioen van Nederland?

  Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddelde smartphone gebruiker zo'n 150 keer zijn of haar mobiel ontgrendeld. Reden genoeg voor Bas Gerritsen, mede-oprichter van Pabbl, om te kijken wie dat het snelst kan in Nederland. Op het NK Smartphone Swipen moeten deelnemers namelijk zo vaak mogelijk swipen binnen één minuut. Degene die dat het beste kan mag zich logischerwijs tot winnaar kronen en wint daarmee een ASUS Zenfone 4, die we ook gereviewd hebben.

  Het kampioenschap is open voor iedereen en vindt plaats op 9 december in Amsterdam. Ook al kan iedereen mee doen aan het toernooi, je dient je wel op tijd aan te melden wegens een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via de officiële site.

  Organisator achter NK Smartphone Swipen is succesvolle app

  Pabbl, de organisator van het evenement, is tevens ook een succesvolle app. Met die applicatie kun je gesponsorde wallpapers en artikelen op je vergrendelscherm plaatsen. Bij elke keer dat je swipet krijg je punten waarmee je beloningen, zoals pizza's en bioscoopkaarten, kunt krijgen. De appel valt dus niet ver van de boom.

  Het toernooi vindt plaats op 9 december in Amsterdam.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.