NIS teaser website geopend voor nieuwe game

  NIS staat op het punt om weer een nieuwe game aan te kondigen. Er is een nieuwe NIS teaser website online gegaan met daarop een YouYube video.

  De video die op de teaser website staat is er een die je in 360 graden kunt bekijken. We zien in het filmpje hoe iemand een donker pad beloopt in Japan. We zien onder andere shrines, grafstenen en een poort naar een tempel. Op het einde van de video loopt de persoon naar een gebouw toe waar de camera flikkert .Opeens staat er vervolgens een meisje voor je neus.

  NIS teaser website geruchten

  Het door het donker lopen in een Japanse omgeving is iets dat we eerder zagen in Yomawari Night Alone, dat ook door Nippon Ichi Software werd uitgegeven. Mogelijk is deze teaser de eerste stap naar een vervolg op die titel. Het origineel verscheen eind 2015 al in Japan en deed het zo goed dat de game ook naar het Westen is gebracht een jaar erna.

  Een andere mogelijkheid is dat het gaat om een virtual reality game. Je kunt in de teaser video zelf om je heen kijken zoals dat ook in een VR-game kan. Dit is reden voor geruchten dat NIS een VR-game gaat aankondigen. Een VR-game van Yomawari is ook nog een optie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.