Nioh update voegt muis en toetsenbord ondersteuning toe

  Dark Souls spelen zonder controller is dermate frustrerend dat de meeste gamers er niet aan moeten denken het met een muis en toetsenbord te moeten doen. Toch krijgt de lastige game Nioh met een aankomende Nioh update ondersteuning voor de PC componenten!

  Met slechts twee hoofdmuisknoppen beschikbaar met één hand en alle toetsen met de andere, is het spelen van supersnelle game als Dark Souls en Nioh bijzonder lastig. Logisch dat je niet snel mensen zal vinden die zich vrijwillig op die manier willen pijnigen, maar toch is de ondersteuning te verwachten voor een PC-port.

  Nieuwe Nioh update komt 30 november naar PC

  Nioh kwam in eerste instantie alleen uit voor de PlayStation 4 maar er werd later besloten alsnog een PC-port uit te brengen. Tot op heden kon je de game alleen spelen met een controller of een merkwaardige combinatie toetsen op een toetsenbord.

  Vanaf 30 november kan je in de PC versie van Nioh rondkijken met de muis en toetsen zelf instellen. Mocht je dus willen rollen met een derde muisknop of slaan met de spatiebalk, dan hoef je nog maar drie dagen te wachten! Wil je Nioh kopen, dan kan je de gamer hier binnenhalen.

  Nioh

  Verkijgbaar vanaf 8 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.