Nioh 2 release staat gepland voor begin 2020

  Tijdens de Tokyo Game Show heeft Sony een trailer laten zien van Nioh 2, waarin de release van de game wordt aangekondigd. De trailer toont vooral veel nieuwe monsters uit de wereld van Nioh en ontwikkelaar Team Ninja schuwt vele mythische wezens ook niet. In de trailer staat dat de Nioh 2 release gepland is voor begin 2020.

  De trailer, die je hierboven kunt zien, toont behalve de releaseperiode ook enkele eindbaasgevechten. Zo zien we meerdere groteske monsters met uiteenlopende krachten, zoals een monster met rondzagende klauwen die een bos verwoest, tot aan een kat-achtig wezen die jou met vuur bestookt.

  Het vervolg op het succesvolle Nioh werd tijdens de E3 2018 aangekondigd en werd toentertijd warm onthaald door de fans. Dit jaar was de game niet aanwezig op de E3, maar bij de Tokyo Game Show is de titel wel te zien.

  Nioh 2 release gepland voor begin 2020

  Waar de eerste Nioh nog gepaard ging met een lang ontwikkelingsproces, daar arriveert diens opvolger een stuk sneller. De productie van Nioh begon namelijk al in 2004 voor de PlayStation 3, maar er werd toen maar mondjesmaat aan de titel gewerkt. Pas in 2015, elf jaar nadat Team Ninja aan de titel begon, kreeg het publiek de game te zien en ging het balletje rollen.

  Nioh kwam in 2017 voor de PlayStation 4 uit en kreeg in onze review een 9.2. De game kwam later ook nog naar de PC. Nioh 2 is op dit moment alleen in ontwikkeling voor de PlayStation 4.

  Nioh 2

  Verkijgbaar vanaf 13 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.