Nintendo zegt sorry voor Animal Crossing Pocket Camp server issues

  Nintendo heeft zijn excuses aangeboden voor de Animal Crossing Pocket Camp server issues. De mobiele game kampt al sinds de release met connectieproblemen.

  In eerste instantie kwam de game positief in het nieuws toen bleek dat die eerder uitkwam dan gepland. Eerst zou de release op 22 november plaatsvinden, maar plots verscheen de game die dag ervoor al in de mobiele app stores. Blijkbaar heeft dat een boel mensen tot downloaden aangezet, want de servers van de game kunnen de grote hoeveelheden spelers niet aan.

  Goedmakertje voor Animal Crossing Pocket Camp server issues

  En dat is een flink probleem, want een internetverbinding is vereist als je de game wil spelen. Hier heeft Nintendo publiekelijk zijn excuses voor aangeboden. Als goedmaker geeft het Japanse bedrijf alle spelers twintig gratis leaf tickets, de ingame betaalmiddelen. Wel moet je, hoe ironisch het klinkt, voor de volgende maand inloggen. Nu is dat een lastig iets met deze problemen, maar Nintendo werkt eraan.

  Animal Crossing Pocket Camp verscheen afgelopen dinsdag voor de iPhone, iPad en Android. In deze game moet je wederom een gemeenschap uit het niets opbouwen, al doe je dat nu dus op een kamp in plaats van in een stad. Misschien dat dat laatste weer kan in een eventuele titel voor de Nintendo Switch.

  Animal Crossing: Pocket Camp

  Verkijgbaar vanaf 22 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.