Nintendo weet wat fans willen: Mother 3 release en Animal Crossing

  Al jaren kijken Nintendo gamers uit naar twee titels: een Mother 3 release en Animal Crossing. En terwijl er maar om gevraagd blijft worden, geeft Reggie Fills Aime aan dat ze de signalen hebben opgevangen.

  Dit vertelde Reggie Fills Aime aan IGN. Eerder hoopten veel fans dat er tijdens de E3 Nintendo persconferentie nog één van deze games zou worden onthuld.

  Mother 3 release

  Dit betekent niet per direct dat Nintendo aan de games aan het werk is. Vooralsnog geeft Nintendo namelijk ook het standaard PR antwoord dat als een game in de maak is dit dan wel wordt gemeld. Tot nu toe moeten we het doen met het Earthbound karakter Lucas in Super Smash Bros. Ultimate en de mobiele Animal Crossing. Toch is het opvallend, want een release voor nieuwe games wordt hierdoor aannemelijker.

  Mother 3 is jaren geleden al verschenen in Japan, maar de game is daarentegen nooit voor Europa gelokaliseerd. Jaren terug hebben fans Mother 3 al volledig vertaald. Dezelfde fans hebben toen aangeboden kosteloos de vertaling aan Nintendo aan te willen bieden, als zij besluit om de game te lokaliseren. Voor Nintendo zijn er dus volop kansen om alsnog Mother 3 uit te brengen op haar Nintendo Switch.

  Animal Crossing ook graag naar Switch

  Ook is het ondertussen al een flinke tijd geleden sinds we een volwaardige Animal Crossing game hebben gezien. Fans wilden op de Nintendo Wii U al een consoleversie van de game, maar kregen deze niet. Nu hebben ze hun hoop op een Nintendo Switchversie waarin je opnieuw rustig je eigen huis en collecties kunt onderhouden.

  De laatste Animal Crossing game was de mobiele game Pocket Camp. Daarvoor werd nog een party game uitgegeven voor de Wii U, die geen naam wist te maken. Animal Crossing amiibo Festival heeft maar liefst een Metascore van 46. We zagen ook nog Animal Crossing Happy Home Designer voor de Nintendo 3DS.

  Uiteindelijk is de laatste echte main Animal Crossing game toch nog wel New Leaf. Deze game was erg veelzijdig en wist in de Animal Crossing New Leaf review maar liefst een 8.5 te scoren. De game dompelde je onder in een wereld vol lieve dierenbuurtjes en nodigde je elke dag opnieuw uit om toch even de 3DS erbij te pakken.

  Earthbound Beginnings

  Verkijgbaar vanaf 15 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.