Nintendo vacature duidt mogelijk op Breath of the Wild 2

  Nintendo heeft een nieuwe vacature online geplaatst. Het betreft een vacature voor The Legend of Zelda games. Mogelijk duidt de vacature op de maak van Breath of the Wild 2.

  Via de Japanse website van Nintendo is een vacature geplaatst voor een level designer die gaat werken aan The Legend of Zelda serie. De level designer zal verantwoordelijk zijn voor het creëren van evenementen in de game. Hierbij kun je denken aan dungeons en onderdelen van de volledige map. De level designer zal ook verantwoordelijk zijn voor het plannen van vijandelijke monsters.

  Om in aanmerking te komen voor de positie als Level Designer moet je ten eerste al flink wat ervaring hebben als het games produceren betreft. Ook moet je goede Japanse communicatie vaardigheden hebben om te communiceren met je collega's. Daarnaast is de baan in Kyoto, dus is het ook handig als je een beetje in de buurt woont.

  Op het moment is het nog niet duidelijk wat voor Zelda game het betreft. Mogelijk gaat het hierbij om een mobile game, want de aankomende directeur van Nintendo heeft aangegeven dat hij hier meer focus op wilt leggen. Het kan ook zijn dat het om een nieuwe Zelda game voor de Nintendo 3DS gaat, maar aangezien de focus steeds groter wordt op de Nintendo Switch ligt dat het meest voor de hand.

  Breath of the Wild 2 zou logisch zijn

  Een vervolg voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild lijkt voor de hand te liggen. Het is de meest recente Zelda game en was ook nog eens een gigantisch succes voor Nintendo. De vacature geeft jammer genoeg ook geen specificaties over een mogelijke 2D of 3D game, dus alle deuren staan open.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild lijkt voor nu klaar te zijn. Eind vorig jaar werd de release voor DLC pakket 2 bekendgemaakt. De DLC werd toen ook direct uitgebracht. De game heeft ook een patch gekregen waardoor Japanse audio mogelijk is gemaakt.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.