Nintendo Switch verkoop nu al meer dan de Wii U

  Nu alle feestdagen achter de rug zijn kunnen we terugblikken op de cijfers die hieruit gekomen zijn. De Nintendo Switch verkoop blijkt al meer te zijn dan de Wii U ooit heeft gehad.

  The Verge heeft onderzoek gedaan naar de verkoopcijfers van de Nintendo Switch. Tijdens de feestdagen zijn er 7,23 miljoen Switch consoles verkocht. Dit is het dubbele aantal Switch apparaten dat is verkocht vanaf de launch tot aan de feestdagen.

  Nintendo Switch verkoop meest gestegen tijdens feestdagen

  Aan het einde van december zijn er in totaal 14,86 miljoen Switch consoles verkocht, hiermee heeft het apparaat zijn voorganger al ingehaald in slechts tien maanden tijden. De Wii U werd vanaf 2012 tot vorig jaar 13,56 miljoen keer verkocht.

  Dit jaar zal ook het project Labo uitkomen. In april kunnen gebruikers van de Nintendo Switch kartonnen bouwwerken maken om deze te gebruiken voor de Nintendo Switch. Er is bijvoorbeeld een piano te knutselen waar de Joy-cons in verwerkt kunnen worden en er kan op het scherm met de juiste software piano gespeeld worden.

  Wellicht zal de Nintendo Switch in de toekomst ook Netflix krijgen. Hierdoor kunnen gebruikers dan Netflix kijken op hun Switch.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.