Nintendo Switch update maakt het vinden van Joycons makkelijker

  Door de Nintendo Switch update kun je gepaarde Joycon controllers makkelijker vinden door ze te laten vibreren. Naast deze verbetering heeft update versie 3 nog tal van andere verbeteringen.

  Nintendo’s laatste update voor de Switch zal het wiel niet opnieuw uitvinden en zal bar weinig nieuwe functies toevoegen, maar de functies die toegevoegd worden maakt de Nintendo Switch veel beter om mee te spelen voor de geharde gamer. Zo krijgt de Switch de mogelijkheid om gepaarde Joycon controllers te laten vibreren. Dit is voornamelijk handig als een van de Joycons verstopt zitten tussen de kussen op het bankstel.

  Naast de verbeteringen met de Joycon controllers wordt ook de pro controller verbeterd. Door update versie 3 kun je direct jouw pro controller aansluiten op de Switch om input vertraging te voorkomen.

  Nintendo Switch update

  Toetsenbord ondersteuning door de Nintendo Switch update

  Nu is het typen op de Nintendo Switch veel makkelijker en sneller gamaakt door de toevoeging van bedrade USB toetsenborden die je direct in het dock kunt aansluiten. Zo hoef je niet meer moeilijk te doen als je iets in wilt voegen op het scherm.

  Ook zorgt de update ervoor dat HDMI input op sommige smart televisies niet automatisch gewisseld wordt. Dit was voor veel mensen een groot probleem die alleen voorkwam als de Nintendo Switch in slaapstand ging.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.