Nintendo Switch Unboxing - Check hem hier!

  De Nintendo Switch is binnen op het kantoor van XGN.nl. De grote doos werd direct opengemaakt en de Switch werd in elkaar gezet. In de video hierboven kun je de Nintendo Switch Unboxing bekijken!

  Het pakketje bevatte naast uiteraard de Switch zelf ook veel andere artikelen, zoals bijvoorbeeld de Amiibo van Link als boogschutter en een Amiibo van een Guardian uit de Zeldagame, een enorme witpotige spin met een zwart-roze huid.

  Buiten een HDMI-kabel en de energiekabels werden ook een Pro Controller en een Joy Con Pair meegeleverd. Eerstgenoemde lijkt vooral voor gamers te zijn die hun Switch in hun dockingstation plaatsen en voor de console-ervaring gaan.

  De Joy Con Pair zijn twee kleine controllers die je een klein beetje kunt vergelijken met de oudere Wiicontrollers. Handig voor games als 1-2 Switch waarbij je onder andere in een minigame koeien moet melken. De twee 'Joy Cons' kun je ook samenvoegen in de Charging Grip, op die manier heb je nog een controller tot je beschikking.

  Nintendo Switch Unboxing

  En dat was nog niet alles in de Nintendo Switch Unboxing. Buiten de bovenstaande spullen zat er ook een game in de doos. En niet zomaar een game. Nee, het was namelijk The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hoe de game speelt en wat ons oordeel is kun je later lezen in een review op XGN.nl.

  De Nintendo Switch komt op 3 maart in Nederland beschikbaar. Naast de nieuwe console komen op die datum ook acht launchgames uit, met als grootste topper The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De overige titels kun je vinden in ons overzicht.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.