Nintendo Switch scherm 720p en multi-touch?

  Volgens meerdere betrouwbare bronnen van Eurogamer, krijgt het Nintendo Switch scherm de volgende specificaties mee: een 6.2 inch display, met 720p resolutie en een 10-punt multi-touch scherm. De betreffende bronnen gaven in juli al de juiste informatie over een aantal kern-features van de Nintendo Switch.

  De features van de Nintendo Switch werden voor een deel duidelijk tijdens de eerste trailer van vorige week. Vooralsnog ontbreekt er nog veel informatie. Nintendo wacht tot 13 januari om alle specs en informatie naar buiten te brengen.

  Nintendo Switch scherm redelijk modern

  Toch lijkt het erop dat al het één en ander bekend is: Volgens de bronnen van Eurogamer, ziet het ernaar uit dat het Nintendo Switch scherm met een 10-punt multi-touch scherm komt, evenals een 6.2 inch display grootte, die een 720p resolutie kan weergeven.

  De grote verandering in vergelijking met eerdere hardware van Nintendo? Het is de eerste keer dat er een multi-touch scherm aanwezig is. Het neemt niet weg dat dit de standaard is bij elke smartphone tegenwoordig.

  Eerder werd al druk gespeculeerd over een aantal patenten die hinten naar unieke functionaliteit. Hier is nog een overzicht van toffe franchises die sowieso naar de Switch moeten komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.