Nintendo Switch NES controllers kun je nu pre-orderen

  De Nintendo Entertainment System (NES) controllers zijn momenteel voor te bestellen. Je kunt de Nintendo Switch NES controllers nu pre-orderen vanuit de My Nintendo Store. Met deze controllers kun je de NES-games spelen op de Switch. Je krijgt toegang tot deze games met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap.

  Nintendo

  Als je al een tijdje de beste retrogame ervaring met de Switch wilt hebben, is dat nu mogelijk. Je kunt namelijk een set NES controllers bij je collectie toevoegen om de klassiekers te spelen zoals het hoort. Het is wel zo dat je de controllers alleen kunt kopen als je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt.

  De nieuwe controllers lijken op de originele NES-controllers. Dit keer zijn ze draadloos en daarom goed te gebruiken wanneer je games op de Switch speelt. Welke NES-games er binnenkort uitkomen en welke je nu al gratis kunt spelen, vind je in ons overzicht. Nintendo Switch NES controllers

  Bundel van twee NES-controllers voor een competitieve game

  De Nintendo Switch NES-controllers komen in een bundel van twee. Zo kun je alleen of met je vrienden de klassieke NES-games spelen. Zijn de controllers leeg? Dan kun je ze vastmaken aan het Nintendo Switch systeem om ze op te laden.

  Let er wel op dat je per Nintendo-account één bestelling kunt plaatsen. De verwachte levertijd is vanaf midden december.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.