Nintendo Switch Lite aangekondigd en release is al snel

  Nintendo heeft haar nieuwe console aangekondigd. Namelijk de Nintendo Switch Lite. Deze kleinere handheld kan niet op een tv worden aangesloten en ook niet alle spellen gaan werken op de kleine broeder van de Switch. De console wordt op 20 september 2019 uitgebracht.

  Wat is er veranderd?

  Twee jaar na de release van de Nintendo Switch heeft Nintendo nu de Nintendo Switch Lite aangekondigd. De Lite versie verliest de oude vertouwde joy-cons en gaat weer terug naar het originele ontwerp van de voorgaande handhelds van Nintendo. Je kan de Switch lite krijgen in het grijs, in het geel en in het turquoise.

  Ook gaan de spellen verschillen tussen de consoles, omdat je de losse controllers niet meer hebt. Maar hoe weet je dan welk spel wel werkt en welk spel niet? Wanneer je een spel koopt kan je op de achterkant van je spel kijken om te zien of het spel ook werkt op de Switch Lite.De Switch Lite is niet aan te sluiten op een tv, omdat hij bedoeld is als een handheld.

  Wanneer komt de Nintendo Switch Lite uit?

  Hij komt uit op 20 september 2019. Dus we hoeven niet meer lang te wachten. Ook komt er op 8 november een speciale Pokemon Sword & Shield versie van de Switch Lite. Dit wordt een limited edition waarbij de op=op regel geld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.