Nintendo Switch in de aanbieding bij bol.com voor 294 euro

  Wil je graag games als Breath of the Wild of Super Mario Odyssey spelen maar heb je nog geen Nintendo Switch? Sla dan nu je slag want bij bol.com is de Nintendo Switch in de aanbieding voor 294 euro. Deze aanbieding is nog voor ongeveer 11 uur aan de gang.

  De Nintendo Switch is in de aanbieding voor 294 euro. Dit is een korting van 11%. De adviesprijs van de Switch is 329 euro. De aanbieding geldt voor de twee standaard kleuren waarin de Nintendo Switch verkrijgbaar is, blauw/rood en grijs. Hier kun je de Nintendo Switch bestellen!

  Wat zit er allemaal bij de Nintendo Switch die in de aanbieding is?

  De Nintendo Switch is de nieuwste console van Nintendo. Het bijzondere aan de Switch is dat je hem zowel thuis als onderweg kunt gebruiken. De Switch biedt de mogelijkheid om grote games als Skyrim of The Legend of Zelda: Breath of the Wild in de bus te spelen. Bij de Nintendo Switch worden naast natuurlijk de console zelf en de bijbehorende kabels twee Joy-Con controllers geleverd. Deze controllers kun je aan de linker- en rechterkant van het systeem koppelen of bevestigen aan de bijgeleverde Joy-Con Grip om de twee kleine controllers om te toveren in één controller. Deze samengevoegde controller is vergelijkbaar met een Xbox of PlayStation controller en wordt gebruikt als de console in de Nintendo Switch Dock staat.

  De Nintendo Switch heeft een opslagcapaciteit van 32GB. Games kunnen op de Switch via cartridges in de console worden gestopt of via de digitale Nintendo eShop gekocht worden. Games die gekocht zijn op voorgaande consoles als de Wii U of Nintendo 3ds zijn niet backwards compatible op de Nintendo Switch. Veel van deze games worden daarom geremastered voor de Nintendo Switch.

  Zelda Nintendo Switch

  Zijn er nog andere Nintendo producten in de aanbieding?

  Op dit moment is de Bulk 10-Daagse bij bol.com aan de gang. Tijdens de Bulk 10-Daagse zijn er veel gaming-gerelateerde producten in de aanbiedingen. Naast deze korting voor de Nintendo Switch console zijn er meerdere games voor de Switch voor een lagere prijs verkrijgbaar. Onder andere Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Pokémon Let's Go, Pikachu! hebben 10 euro korting.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.