Nintendo Switch eShop titels staan al klaar bij launch

  Wanneer de Nintendo Switch op 3 maart uitkomt kunnen we direct aan de slag met Nintendo Switch eShop titels. Binnenkort krijgen we meer informatie over deze games.

  Meer dan zestig indie-games zullen een podium vinden op de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Een beeld van deze titels krijgen we volgende week in een nieuwe trailer.

  Nintendo Switch eShop titels uitgelicht

  Bij de lancering van de Nintendo Switch zullen er direct enkele Indie games in de Nintendo eShop staan. Nintendo zal hiervan een voorproefje geven tijdens een gelokaliseerde versie van Nintendo of America's Nindies Showcase-video.

  De video zal 28 februari 18:30 verschijnen. Het zal gaan om een Amerikaanse video met ondertiteling. In de video zal zeker aandacht worden geschonken aan Nindie launch-titels.

  Drie Nindie-titels

  Tijdens launch zijn er drie Nindie-titels direct beschikbaar. Zo komt onder andere FAST RMX van Shin'en Multimedia al naar de Nintendo eShop. Ook komt Yacht Club Games met zowel Shovel Knight: Specter of Torment en Shovel Knight: Treasure Trove.

  Fast RMX is een razendsnelle racegame die enigszins doet denken aan de ouderwetse F-Zero spellen. Shovel Knight: Spector of Torment is een uitbreiding op de bekroonde 8-bit indie game Shovel Knight. In dit spel speel je Specter Knight, die voorheen een vijand was in het oorspronkelijk spel. Shovel Knight: Treasure Trover is DLC voor Shovel Knight.

  Shovel Knight komt zelf ook uit als een van de Nintendo Switch eShop titels. Deze Indie werd eerder al uitgegeven op verschillende platforms en zelfs als retail game.

  Shovel Knight

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.