Nintendo Switch accessoires lekken online

  Er zijn verschillende Nintendo Switch accessoires online gelekt. Het gaat specifiek om accessoires van de fabrikant Hori, die bekend staat om het maken van accessoires voor eigenlijk alle consoles.

  Via NEOGaf werden verschillende foto's van de aankomende Nintendo Switch accessoires van Hori gedeeld. Het gaat om een grote hoeveelheid accessoires, van simpele schermberscherming tot complete controllers. Bij alle informatie staan ook prijzen van de producten, hierdoor weten we nog meer wat we kunnen verwachten van de Nintendo Switch accessoires.

  Een van de accessoires die Hori wil gaan uitbrengen is een Arcade controller, beter bekend als een fighting joystick. Deze controller worden meestal gebruikt voor het spelen van fighting games. Het enige punt is dat we op dit moment nog geen fighting games zijn aangekondigd voor de Switch, hier zou dus binnenkort verandering in komen.

  Naast de Arcade controller is Hori van plan om ook skins uit te brengen voor de Switch. Zowel de Joy-Con controllers als het dock waar de Switch in moet zal aan te passen zijn dankzij de skins. Op dit moment zijn alleen nog The Legend of Zelda: Breath of The Wild skins bekend, maar andere skins zijn zeker mogelijk.

  Nintendo Switch accessoires in samenwerking met Nintendo

  Alle Nintendo Switch accessoires van Hori zijn officeel gelicenseerd. Dit bekent dat Nintendo toestemming heeft gegeven om deze accessoires te maken. Daarbij kan dit ook betekenen waarom we tot nu toe nog niets hebben gezien van deze producten, Nintendo zou de publicatie tegen kunnen houden.

  Op 13 januari zullen we meer te weten komen over de Nintendo Switch, tijdens een livestream die Nintendo organiseert. Het is goed mogelijk dat Nintendo dan officieel deze producten aankondigt. Het kan ook zijn dat de fabrikant Hori wacht tot na de livestream, om zelf meer naar buiten te brengen over de beschikbaarheid van de producten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.