Nintendo NX geruchten - Luigi's Mansion 3 in de maak?

  Volgens een stroom aan nieuwe Nintendo NX geruchten zou er een nieuwe Luigi's Mansion in de maak zijn. Verder zou de controller overal mee naar toe te nemen zijn en wordt er gespeculeerd over de specificaties van de console.

  Luigi's Mansion 3 is misschien een van de nieuwste Nintendo NX geruchten. Maar het feit dat de controller overal mee naar toe te nemen zou zijn, is misschien nog wel groter nieuws. Het concept van de nieuwe controller zou enigszins gelijk zijn aan het idee van RemotePlay op de PlayStation Vita. Het beeldscherm op de console zou hetzelfde fungeren als een handheld, zodat je de games vanaf je console overal naartoe kan streamen.

  Overigens zou de controller geen directe vervanger zijn van de Nintendo 3DS, aangezien er geen fysieke games op gedraaid kunnen worden en er geen speciaal besturingssysteem voor de controller in de maak zou zijn.

  Nintendo NX geruchten en Luigi's Mansion 3

  Dat er een nieuwe Luigi's Mansion in de maak zou zijn, is voor veel fans van de game misschien wel goed nieuws. Het spel is volgens de Nintendo NX geruchten exclusief in de maak voor de Nintendo NX en gaat verder met het verhaal waar het tweede deel ons achterliet.

  De titel zou in eerste instantie in de maak zijn voor de Wii U, maar sinds de Nintendo NX in ontwikkeling is, werd ook de ontwikkeling van Luigi's Mansion omgezet naar Nintendo's aankomende console. Zoals je kunt lezen zijn het op dit moment nog wel Nintendo NX geruchten en moet je dit nieuws wel met een korreltje zout nemen.

  Binnenkant volgens de Nintendo NX geruchten

  De binnenzijde en specificaties zouden volgens de Nintendo NX geruchten gelijkwaardig of zelfs beter zijn dan die van de huidige generatie consoles. Dit zou ook betekenen dat games van derde partijen naar Nintendo's nieuwe console kunnen komen.

  Verder wordt er ook nog verwacht dat de console op de aankomende E3 gepresenteerd gaat worden. Daarnaast zullen ook de meeste DevKits voor Nintendo's nieuwe spelcomputer uitgegeven worden.

  Zoals gezegd is al het bovenstaande gebaseerd op huidige Nintendo NX geruchten en weten we nog niets zeker. Het gerucht over de controller lijkt in de lijn te liggen met eerdere berichten die naar buiten zijn gekomen. Dat geldt ook voor het gerucht over de specificaties van de console. Het nieuws over Luigi's Mansion 3 zou waar kunnen zijn, aangezien een console meestal bijzondere nieuwe exclusieve titels met zich mee krijgt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.