Nintendo niet onder indruk line-up Xbox One en PlayStation 4

  President van Nintendo in Amerika, Reggie-Fils Aime, is niet onder de indruk van van de launch line-ups van de Xbox One en de PlayStation 4. Volgens hem loopt Nintendo voor op zijn concurrenten op dit moment.

  Dat heeft Fils Aime vandaag gezegd. Hij verdedigt hiermee de waarde van de Wii U, die het niet goed zou doen op de markt. Als antwoord hierop heeft Nintendo een prijsverlaging voor de Wii U aangekondigd.

  Reggie reageerde op het punt waarom mensen voor de Wii U moeten gaan en niet voor de Xbox One of PlayStation 4.

  "Het gaat allemaal om de games. De twee competitieve systemen, de Xbox One en PlayStation 4, hebben hun launch line-up bekendgemaakt. Daar mag ik gewoon 'meh' over zeggen. Als ik naar onze line-up van titels kijk dan voel ik me goed: we hebben Zelda, Mario, Donkey Kong en ook titels als Pikmin 3 en Wonderful 101. Onze line-up voelt erg goed aan en ik vind dat wij iets waardigs aan het publiek aanbieden."

  De line-up van de Xbox One bevat 23 games met titels als Dead Rising 3, Ryse: Son of Rome en Forza Motorsport 5. De launch line-up van Sony bestaat uit 33 games met onder andere Knack en Killzone: Shadow Fall als exclusieve titels voor Sony's next-gen console.

  Knack

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.