Nintendo maakt nieuwe Xenoblade Chronicles 2 details bekend

  Nintendo heeft nieuwe Xenoblade Chronicles 2 details onthuld. Dit gebeurde tijdens de Nintendo Direct presentatie van gisteren die geheel in het teken van de game stond. Zo weten we nu meer over de gameplay.

  We kondigden afgelopen maandag al het tijdstip van de Nintendo Direct aan en gisteren was het dan zo ver. Xenoblade Chronicles 2 werd verder uit de doeken gedaan. Zo krijgt de RPG, die 1 december al uitkomt, zowel een day one patch als een season pass.

  Daarnaast krijgt de game op de eerste dag al gratis content in de vorm van Japanse audio. Ook wordt Xenoblade Chronicles 2 verbonden met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Laatstgenoemde game krijg namelijk DLC die Link een kostuum van Rex, het hoofdpersonage van Xenoblade Chronicles 2, geeft.

  Xenoblade Chronicles 2 details verklappen prijs van season pass

  De season pass van Xenoblade Chronicles 2 kost 30 euro en geeft je bijna een jaar lang DLC voor de game, aftrappend met één die je extra quests en items geeft. Wat er voor de rest beschikbaar komt, is nog niet bekend.

  Xenoblade Chronicles 2 komt 1 december uit voor de Nintendo Switch. Wil je de game per se bij release in huis halen? Dan kan je hem nu nog pre orderen.

  Xenoblade Chronicles 2

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.