Nintendo E3 2016 toont drie Pokémon games

  Het mag dan wel geen Nintendo NX nieuws zijn, maar Pokémon is ook iets om enthousiast over te zijn. Tijdens de Nintendo E3 2016 showcase worden maar liefst drie Pokémon games beter bekeken.

  Eerder was alleen nog maar de nieuwe Zelda aangekondigd als klapper van de E3 persconferentie van Nintendo. Niet langer meer is dat de enige game die de game gigant gaat tonen. Zo worden Pokémon Go, Pokémon Sun en Pokémon Moon aan het publiek voorgesteld. De E3 livestream van Nintendo staat los van de persconferentie, lopend van 14 tot en met 16 juni.

  Nintendo E3 2016 Pokémon en meer

  Pokémon Go is een smartphone game waarbij mensen de wereld ingestuurd worden om Pokémon te vangen. Er is nog niet veel over bekend, maar de details volgen tijdens de Nintendo E3 2016 show. Pokémon Sun and Moon bieden een thuis voor de zevende generatie monstertjes. Pokémon Sun and Moon staan gepland voor 18 november.

  De gameplay livestream van Pokémon Sun and Moon start op 14 juni om 18:00 uur. Het streamen van Pokémon Go gebeurd op 15 juni, waarbij een exacte tijd nog niet bekend is. Andere games die voorbij gaan komen zijn Tokyo Mirage Sessions #FE, Dragon Quest 7 en, volgens Nintendo, nog veel meer titels.

  Pokemon Sun

  Verkijgbaar vanaf 23 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.