Nieuwe Nintendo Direct 2019 gelekt voor deze week met Reggie Fils-Aime

  De vorige Nintendo Direct was alweer in februari, maar er zijn geruchten opgedoken dat er deze week een nieuwe video zal komen. Er wordt verteld dat dit keer de directeur van Nintendo Amerika de stream zal presenteren. Reggie Fils-Aime zal op 15 april stoppen bij Nintendo en lijkt afscheid te gaan nemen.

  Volgens een bron van GamingIntel zal de volgende Nintendo Direct op donderdag 11 april plaatsvinden. Er wordt ook verteld dat het een zeer belangrijke uitzending zal gaan worden, aangezien Reggie Fils-Aime op 15 april officieel zal stoppen bij Nintendo Amerika. Welke games er zullen worden getoond is niet zeker, maar het zal een groot afscheid gaan worden voor Fils-Aime.

  Titels als Super Mario Maker 2 kunnen zomaar een verschijning maken, aangezien deze in juni uit zal komen op de Nintendo Switch. Natuurlijk is dit niet zeker en zullen we moeten wachten of de livestream überhaupt zal plaatsvinden.

  Nintendo Direct 2019

  De games van Nintendo Direct 2019

  In de afgelopen Nintendo Direct kregen we al een aantal nieuwe titels voorgeschoteld als Astral Chain, Yoshi’s Crafted World, Fire Emblem: Three Houses, Super Mario Maker 2 en The Legend of Zelda: Links Awakening. In een extra livestream in het teken van Pokémon kregen we zelfs de eerste beelden van de nieuwe Pokémon RPG die ergens dit jaar nog uit zal komen op de Nintendo Switch. Dit zal de eerste volwaardige Pokémon RPG zijn voor op de Nintendo Switch.

  Natuurlijk is de Nintendo Direct van aankomende donderdag nog speculatie, maar het zou een mooie afscheid zijn van Fils-Aime, wat gepaard kan gaan met een groot scala aan games waar we tot nu toe nog geen beelden van hebben gehad. Nintendo zal dan in de komende twee dagen de stream moeten aankondigen.

  Yoshi's Crafted World

  Verkijgbaar vanaf 29 march 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.