Nintendo brengt vanavond een nieuwe Nintendo Direct uit

  Nintendo zal een nieuwe Nintendo Direct-presentatie streamen in de nacht van woensdag 4 september op donderdag 5 september. Zo kondigde het bedrijf vandaag aan. De livestream voor september zal zich richten op Switch-spellen die in 2019 komen, met de nadruk op twee titels: Luigi's Mansion 3 en Pokémon Sword & Shield.

  Potentiële andere titels waar Nintendo het over kan gaan hebben zijn, Daemon X Machina, The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition. Ook al zegt Nintendo dat ze het gaat hebben over alleen de 2019 releases bestaat er een grootte kans dat we ook wat te horen krijgen over Animal Crossing: New Horizons en misschien zelfs Metroid Prime 4. Nintendo heeft in het verleden wel vaker aangegeven het over bepaalde titels te spreken om vervolgens toch met een aangename verrassing door de bocht te komen.

  De Nintendo Direct tijden

  De stream van september wordt in de nacht van 4 op 5 september om 00:00 uur uitgezonden op de YouTube-, Twitch- en Twitter-kanalen van Nintendo. De presentatie gaat ongeveer 40 minuten duren.

  Pokemon Sword

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.