Nintendo Black Friday 2018 deals bekendgemaakt

  De Nintendo Black Friday 2018 deals zijn bekendgemaakt en geeft je flink wat korting op de grootste titels voor de Nintendo Switch. Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en nog vele anderen. Ook zijn er vele kortingen te vinden op de Nintendo 3DS.

  Nintendo

  De Nintendo Black Friday 2018 deals gaan onder de naam Cyberaanbiedingen door het leven en geeft je korting op titels voor de Nintendo Switch, 3DS en Wii U. De aanbiedingen zijn geldig vanaf donderdag 22 november en duren tot en met donderdag 29 november. Voor op de Nintendo Switch springen Super Mario Odyessey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Xenoblade Chronicles 2 boven de rest uit. Voor die drie betaal je nu namelijk minstens dertig procent minder.

  Op de Nintendo 3DS springen The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, Dragon Quest VII en Monster Hunter Generations eruit. Die games zijn namelijk allemaal voor minder dan 30 euro te vinden en Ocarina of Time is zelfs voor 13,99 euro te vinden. Op de Wii U kun je Breath of the Wild, Super Mario Maker en Xenoblade Chronicles X voor een zacht prijsje vinden.

  Nintendo Black Friday 2018 deals die je niet mag missen

  Op de Nintendo Switch moet je deze games in de gaten houden:

  Op de Nintendo 3DS moet je deze games in de gaten houden:

  Op de Nintendo 3DS moet je deze games in de gaten houden:

  Voor het volledige overzicht van de Nintendo Black Friday 2018 deals kun je naar de Nintendo eShop gaan. Voor andere Black Friday 2018 deals kun je ons beste Black Friday 2018 deals overzicht bekijken. Daarin vind je meer dan duizend Black Friday deals.

  The Legend of Zelda Breath of the Wild

  Verkijgbaar vanaf 3 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.