Nieuwste PES 2018 Legend is Johan Cruijff!

  Sinds vorig jaar kun je in Pro Evolution Soccer spelen met zogeheten legends, voetballers van vroeger die speelbaar zullen zijn in PES. Vandaag is er een nieuwe PES 2018 legend aangekondigd en dat is niet de minste speler: Johan Cruijff.

  Cruijff zal te vinden zijn in de MyClub modus van PES 2018. Daarin maak je je eigen club aan en bouw je je selectie uit door middel van het aannemen van speciale zaakwaarnemers die je de kans geven om goede spelers te verkrijgen. Dat gaat op een soortgelijke manier als hoe je pakketjes opent in FIFA 18 Ultimate Team.

  Nieuwste PES 2018 legend is beste Nederlandse voetballer ooit

  Johan Cruijff kennen we natuurlijk als de beste voetballer die Nederland ooit heeft gekend. Al op zijn zeventiende maakte de geboren Amsterdammer zijn debuut bij Ajax, waarna hij de ene na de andere prijs binnenhaalde met de recordkampioen. In 1973 trok de sierlijke voetballer naar FC Barcelona waar hij de club naar zijn hand zette en de eerste Spaanse landstitel in jaren mee wist te behalen. Als trainer was hij ook actief bij beide clubs en nog altijd is zijn invloed, jaren na dato, duidelijk zichtbaar in het beleid van beide partijen.

  Cruijff, die in maart 2016 de strijd tegen longkanker verloor, maakt binnenkort zijn opwachting in PES 2018. Wanneer precies is nog niet bekend, maar Konami meldt dat het "binnenkort" gebeurt.

  PES 2018 is sinds september 2017 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360. In de review gaven we de game een 8.

  Pro Evolution Soccer 2018

  Verkijgbaar vanaf 14 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.