Nieuwste Overwatch Hero officieel onthuld door Blizzard

  Overwatch wordt binnenkort aangevuld met een éénendertigste held. Het nieuwe personage heet Sigma en is een 'mad scientist', expert op het gebied van zwaartekracht. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer deze nieuwe Overwatch Hero naar de game komt.

  Blizzard Entertainment

  Een trailer met Sigma’s persoonlijke achtergrondverhaal is nu te zien op YouTube. We zien hem aan het werk met zwaartekracht-gerelateerde experimenten. Een schijnbaar mislukte poging om de kracht van een zwart gat in bedwang te houden doet de nodige schade aan Sigma’s verstand, die er meerdere persoonlijkheden aan over lijkt te houden.

  Wat worden Sigma’s aanvallen?

  De onthullingstrailer toont nog geen gameplay, dus het is nog even afwachten hoe de nieuwste Overwatch Hero zal spelen. Op basis van zijn oorsprong als zwaartekracht-expert is het aannemelijk dat dat ook een centraal thema zal zijn in hoe Sigma speelt. Hoe dat concept gerealiseerd wordt in de game gaan we zien wanneer Sigma uitkomt.

  Wanneer komt de nieuwe Overwatch Hero naar de game?

  Er is nog geen datum aangekondigt waarop Sigma voor het eerst speelbaar moet zijn. We zullen voorlopig in de gaten moeten houden wanneer Overwatch updatet. Het vorige personage, Baptiste, kwam niet al te lang na zijn onthulling uit, dus het is mogelijk dat we al snel kennis kunnen maken met Sigma.

  Overwatch is verkrijgbaar voor PC, Xbox One en PS4. In onze review kreeg de game een 9,0.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.