Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Ik had in The Witcher serie moeten spelen'

  Wat wil je zien op XGN.nl? Hele dikke vette content! Toch?! Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Endboss Reviews die voortaan elke week het Nieuwsalarm brengt! In de video hieronder presenteert Endboss Reviews het tofste van afgelopen week. Centraal staan onder andere Cyberpunk 2077 en The Witcher serie.

  Nieuwsalarm met Endboss Reviews

  âââââHet was een week vol met aankondigingen, onthullingen en nieuwe releases en Endboss Reviews vertelt je daar enthousiast meer over. Wil je nou meer video's van hem zien? Bekijk dan ook even zijn eigen kanaal op YouTube. Volg hem en laat vooral onder deze video weten hoe hij het doet. Wij zijn in ieder geval razend enthousiast!

  Wie is Endboss Reviews?

  Endboss Reviews is een filmmaker in hart en nieren, maar vooral ook een gamer. Daarnaast had hij liever superheld willen zijn. Maar dat gaat hem waarschijnlijk niet meer lukken. David (zoals hij in het echt heet) woont in Amsterdam, houdt van anime, indie-games en we hebben ons ook laten vertellen dat hij zeer groot Borderlands-fan is (hé, ondergetekende ook!). Oh ja, hij houdt ook van honden. Hij heeft samen met zijn vriendin een echte Corgi. Lachen toch?

  Recap

  Mocht je het nieuws nou gemist hebben en alles even rustig na willen lezen, dan kan dat:

  Tot volgende week!

  Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en mee te doen aan de Reageer & Win!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.