Nieuws over alle gamescom games op speciale XGN pagina

  Over een week begint een van de grootste game-evenementen van Europa. In Keulen gaat op dinsdag 21 augustus gamescom van start. Om al het nieuws over gamescom games in de gaten te houden, lanceren wij een speciale pagina.

  Op deze pagina komt al het nieuws en andere content over gamescom 2018. Wij zijn namelijk de hele week op de beursvloer te vinden bij een hoop boots om games te checken. De redactie in Amsterdam brengt jullie het nieuws over onder andere nieuwe trailers, aankondigingen en andere details die worden uitgebracht.

  Laatste nieuws over gamescom games

  Ook nu zijn we alvast aan het voorbereiden voor het evenement, er zijn namelijk een hoop games waar wij meer van willen zijn tijdens gamescom. Hieronder vallen Tom Clancy’s The Division 2, Cyberpunk 2077 en Super Smash Bros Ultimate.

  Inmiddels zijn er geen tickets meer te verkrijgen voor zaterdag, behalve een kaartje waarbij bezoekers vanaf 14:00 uur toegang hebben tot het evenement. Dagkaarten (woensdag tot en met vrijdag) zijn ook uitverkocht. Mocht je toch nog een duurder kaartje willen scoren met het gamescom congress erbij, dan is dit (op het moment van schrijven) nog mogelijk.

  Hallen

  Op de website van gamescom dit jaar is een kaart te vinden met de 10 hallen waar verschillende boots staan. Op de kaart is dan meteen te zien welk bedrijf in welke hal en boot zit. Zo heeft EA in hal 1 drie reusachtige boots staan en is Microsoft in hal 6 te vinden.

  Gamescom duurt van 21 augustus tot zaterdag 25 augustus. De eerste dag is alleen voor de pers beschikbaar. Mocht je twijfelen om een keer naar gamescom te gaan, dan kunnen we je vijf redenen geven waarom je zeker een keer naar een gamescom editie moet gaan.

  Volg dus de gamescom 2018 pagina voor het laatste nieuws!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.