Nieuwe Zelda Wii U gameplay en StarFox bevestigd voor 2015

  Hoewel er een aantal controversiële berichten zijn geplaatst over wat er wel of niet onthuld wordt op de Game Awards, kunnen we nu gerust ademhalen. Nintendo heeft namelijk nieuwe Zelda Wii U gameplay laten zien.

  Producent van de Zelda serie, Eiji Aonuma en Legend of Zelda bedenker Shigeru Miyamoto lieten op de Game Awards een paar minuten aan nieuwe gameplay zien van de nieuwe Zelda game op de Wii U. De video laat zien dat de open wereld groter is dan voorheen, dat je waypoints kan zetten op de kaart, dat je epona automatisch naar de bestemming kan laten rijden en pijlen schieten in een soort bullet-time. Check bovenin de Zelda Wii U gameplay!

  Nieuwe Zelda Wii U gameplay is niet alles

  Ook liet Shigeru Miyamoto sneaky weten dat de nieuwe console StarFox game in 2015 vóór The Legend of Zelda op de Wii U en na de remake van Majora's Mask op de 3DS gaat verschijnen. Alle hier voor genoemde games moeten in 2015 uit komen. Nintendo won op de Game Awards beste ontwikkelaar, beste fighting game met Super Smash Bros. for Wii U en beste racegame met Mario Kart 8.

  De Game Awards van Geoff Keighley zijn niet te verwarren met onze eigen XGN Game Awards 2014 die voor de Benelux zijn, waar net de tweede ronde van is begonnen. Stem op de XGN Game Awards, win epische prijzen en help je favoriete games naar de top!

  Star Fox Zero

  Verkijgbaar vanaf 22 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.